تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
درمان های خانگی آنفولانزا و سرماخوردگی

بادبادک

اخبار روز از همه جا، اخبار سلامت و سبک زندگی سالم، سفر و گشت و گذار، نکات آموزشی و تازه های تکنولوژی

درمان های خانگی آنفولانزا و سرماخوردگی

آنفولانزا یک بیماری ویروسی است. ویروس های آنفولانزای (A) و (B) بیماری را ایجاد می کنند. ویروس نوع (A) معمولاً عامل ایجادکننده شیوع سالیانه آنفولانزا است. این ویروس ها مدام در حال تغییر خود هستند و انواع جدیدی ایجاد می کنند که خصوصیات متفاوتی دارد. به همین دلیل ساختمان ویروس از سالی به سال دیگر تغییر می کند و واکسن ها و حتی داروها برای اثربخشی باید تغییر کنند. یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای مقابله با آنفولانزا استفاده از واکسن آنفولانزا است، اما روش‌هایی دیگر نیز وجود دارد که با پیروی از آن بتوان، از مشکلاتی که ممکن است این بیماری برای بدن به وجود آورد در امان ماند؛ و زودتر بستر بیماری را ترک کرد.

درمان خانگی آنفولانزا

علائم و نشانه‌های آنفولانزا ممکن است شامل موارد زیر باشد:

تب

سرفه کردن

آبریزش بینی

درد عضلات یا بدن

سردرد

خستگی

استفراغ

اسهال

آنفولانزا و سرماخوردگی چه تفاوت‌هایی دارند؟

آنفولانزا در اثر ورود ویروس به بدن رخ می‌دهد و علائم بیماری در آن بسیار شدیدتر از سرماخوردگی است، معمولاً فرد مبتلا به آنفولانزا با مشکل تنفسی به دلیل التهاب ریه مواجه می‌شود و نیاز به مصرف آنتی بیوتیک‌های قوی و دوره درمان طولانی‌تر دارد. اما علائم سرماخوردگی عبارت است از عطسه، سرفه، گرفتگی بینی، خستگی، سردرد و تب که معمولاً ظرف چند روز با استراحت و مصرف آنتی بیوتیک‌های ضعیف درمان می‌شود و فرد می‌تواند به کارهای روزانه خود رسیدگی کند.

چه کسانی در معرض آنفولانزا هستند؟

به طور کلی افرادی که دچار دیابت، بیماری‌های قلبی، کلیوی، ریوی، آسم و کهنسالی یا بارداری هستند، بیشتر از همه به آنفولانزا دچار می‌شوند. گروه سنی دیگری هم که سیستم دفاعی ضعیف‌تری دارند (کودکان) بیشتر از سایر به آنفولانزا دچار می‌شوند. واگیردار بودن این بیماری سبب شده که در مکان‌های عمومی احتمال ابتلا بیشتر شود.

روش‌های درمان خانگی آنفولانزا

آب نمک غرغره کنید

غرغره کردن آب نمک یکی از روش‌های درمان خانگی آنفولانزا است که می‌تواند گلو درد را تسکین دهد. همچنین این کار، به خارج کردن و حذف مخاط کمک می‌کند.

 

نحوه شستشو و غرغره کردن با آب نمک:

آب را جوشانده یا گرم کنید و سپس بگذارید خنک شود (یا به دمای اتاق برسد) در ادامه نصف قاشق چای خوری نمک را با یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. آب نمک را به قسمت پشت گلوی خود بکشید و حدود ۱۰ تا ۳۰ ثانیه آن را غرغره کنید تا دهان و گلو شسته شود. آب دهانتان را خالی و این کار را ۲ تا ۴ بار تکرار کنید.

به هیچ عنوان آب نمک را قورت ندهید. همچنین غرغره کردن آب نمک توسط کودکان (به تنهایی) توصیه نمی‌شود. در صورت لزوم بهتر است آنها این کار را با آب بدون نمک انجام دهند.

عسل

عسل خواص ضدباکتریایی و ضدمیکربی گوناگونی دارد. نوشیدن مخلوط عسل، چای و لیمو می‌تواند گلودرد را تسکین دهد. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که عسل برای کاهش سرفه نیز مفید است. در مطالعه‌ای پژوهشگران دریافتند که دادن ۱۰ گرم عسل به کودکان قبل از خواب‌ آنها، شدت سرفه‌شان را کاهش می‌دهد. در این مطالعه گزارش شد که کودکان خواب بهتری نیز داشتند و همین خواب بهتر نیز در کاهش علائم سرماخوردگی مؤثر است. البته فراموش نکنید که هرگز نباید به کودکان کوچک‌تر از یک سال، عسل بدهید.

درمان سرماخوردگی

سیر

خیلی از افراد به دلیل بوی بد سیر، این ماده غذایی پر ارزش را از برنامه غذایی خود حذف کرده‌اند. اما غافل از اینکه سیر به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی به مبارزه با سرماخوردگی کمک می‌کند.

پزشکان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف روزانه سیر به مدت 3 ماه، احتمال سرماخوردگی را در افراد بسیار کاهش می‌دهد. سیر مدت‌هاست که یک درمان خانگی برای سرماخوردگی و آنفولانزا محسوب می‌شود.

افراد بیمار می‌توانند سیر را خام و یا پخته در وعده‌های غذایی خود استفاده نمایند. مگر در مواردی که فرد حساسیت به سیر داشته باشد.

مایعات بنوشید

به خصوص زمانی که تب دارید، مصرف مایعات اهمیت دارد. چرا که در این زمان خطر کم آب شدن بدن جدی است. بعلاوه با خوردن مایعات می‌توانید مواد غذایی لازم را که در شرایط بیماری از طریق خوردن غذا تامین نمی‌شود به بدن برسانید. سوپ رقیق و آب میوه تازه و سبزیجات برای تامین آب بدن مناسب هستند. (آب میوه را به نسبت 50% با آب رقیق کنید)

 

هوای تازه

محیط های بسته در روزهای زمستانی می توانند منبع سم و میکروب فراوان باشند. هوای خشکی که ما در طی زمستان برای گرم کردن خانه های مان تنفس می کنیم، سبب می شود که مجاری تنفسی نسبت به ویروس ها واکنش پذیرتر و حساس تر شوند. یک فایده ی دیگر سپری کردن زمان در خارج از منزل در طول روزهای زمستانی، این است که کمی بیش تر نور خورشید را دریافت می کنید.

استفاده از مکمل‌های ویتامین C

ویتامین C برای حمایت از سلامت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم و ضروری است. مطالعات نشان می‌دهد که ویتامین C. می‌تواند به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند. برای بهره مندی بیشتر از ویتامین C. به محض اینکه با علائم آنفولانزا روبه‌رو شدید، سعی کنید در شش ساعت اول در هر ساعت ۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین C. مصرف کنید. سپس در هر روز سه بار از ویتامین C. ۱۰۰۰ میلی گرمی استفاده کنید. اگر احساس می‌کنید، بعد از چند روز وضع‌تان بهتر شده است، مصرف زیاد آن را کنار بگذارید. درست است که مسمومیت ناشی از مصرف ویتامین C. نادر است، اما شاید این امر برای شما اتفاق بیفتد. به یاد داشته باشید که آب پرتقال یک منبع خوب ویتامین C. طبیعی است، اما نمی‌تواند مگادوز مورد نیاز بدن‌تان در را یک بازه زمانی کوتاه فراهم کند. اگر کودکتان به بیماری آنفولانزا دچار شد، قبل از خوراندن ویتامین C. به او حتما با پزشک متخصص مشورت داشته باشید.

روی (۵۰-۱۰۰ میلی‌گرم در روز)

روی از عملکرد سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می‌کند و دارای خواص ضد ویروسی است. بهتر است هنگامی ‌که اولین نشانه‌های این بیماری را احساس کردید، مصرف آن را آغاز کنید. روی می‌تواند علائم ویروس سرماخوردگی را کاهش دهد اما مقادیر بیش از حد آن برای شما مناسب نیست. قرص‌ها و اسپری‌های روی موثر به نظر نمی‌رسند.۵۰ تا ۱۰۰ میلی‌گرم روی در روز به منظور سرکوب علائم سرماخوردگی و آنفولانزا یا درمان آن‌ها مصرف کنید.

آنفولانزا

سوپ مرغ

زمانی که شما بیمار هستید، خوردن یک سوپ داغ مغذی همراه با سبزیجات، می‌تواند بسیار لذت بخش باشد. یک سوپ مرغ خوشمزه بدن شما را در برابر عفونت‌ها مقاوم می‌کند. سوپ مرغ مخصوصاً در کاهش علائم عفونت‌های تنفسی موثر است. همچنین سوپ کم سدیم دارای ارزش غذایی بالایی است و به مرطوب نگه داشتن بدن شما کمک خواهد کرد.

 

موضوع :
برچسب ها : سلامت , آنفولانزا ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 21 آبان 1399ساعت 1:30 توسط سمیرا | تعداد بازديد : 14 | |